Eindelijk perfect wifi in huis

Het is een van de grootste frustraties in het dagelijkse leven: de ene kamer in huis heeft een perfect wifi signaal, terwijl je in een andere nog geen Netflix serie kunt streamen. Een steeds groter deel van ons internetverkeer gaat via wifi. Naast de gangbare computers, smartphones en tablets zitten steeds vaker de TV, thermostaat, deurbel en koelkast op jet wifi netwerk.

Dit houdt in dat ons draadloze netwerk steeds zwaarder bezet wordt. De internetsnelheden gaan bijna elk jaar omhoog maar veel huishoudens kunnen hier door de slechte wifi niet eens gebruik van maken. Zonder goede wifi heb je dus niets aan het hoogste (en duurste) internet abonnement van uw provider. Wij zorgen ervoor dat je het maximale uit je internet abonnement kunt halen en zorgeloos gebruik kunt maken van een stabiel en snel wifi netwerk overal in én om het huis.

1
2
3
1

In de meeste woningen komt het signaal binnen in de meterkast, dit is normaal gesproken niet de plek waar het meeste internet gebruikt wordt. Door interferentie van uw groepenkast heeft dit ook nog eens nadelige invloed op uw draadloze signaal.

2

Perfect wifi op al uw verdiepingen, zelfs op de zolder? Door onze wifi check aan huis kunnen wij de mogelijkheden en onmogelijkheden in uw huis in kaart brengen, aan de hand hiervan krijgt u een wifi oplossing op maat naar uw situatie.

3

Draadloos internetten in de tuin? YouTube filmpjes streamen tijdens de barbecue of zelfs SONOS in uw tuinhuis? Stabiel wifi in uw tuin is mogelijk!